Nyt »Fyrtårnsarrangement« i Hanstholm – HAW DAW I THY

Nyt »Fyrtårnsarrangement« i Hanstholm – HAW DAW I THY

En helt ny festival ser nu dagens lys i det nordvestjyske, hvor der fredag den 17. august afholdes »HAW DAW I THY« i Shoppingcenter Hanstholm.

Arrangementet er det sidste af de tre store tilbagevendende »fyrtårnsarrangementer« som er afholdt hen over sommeren i de tre store handelsbyer i Thy.

Denne gang tager festivalen udgangspunkt i virksomheder og forretninger der har deres udgangspunkt i og omkring havet og kysten i Thy. Med den helt specielle vestjyske atmosfære og den vindblæste stemning fra Nationalpark Thy og det rullende Vesterhav, danner op mod 30 lokale hav-orienterede virksomheder workshops i Hanstholm Centret.

Programmet for fredag den 17. august fra kl. 14 til 21

  • kl. 14.00 Indvielse og åbningstale ved erhvervschef Kim Bak
  • kl. 14.15 Musik på Torvet – Jens Lindby
  • kl. 16.00 Fiskeauktion med alt godt fra havet
  • kl. 17.00 Musik på torvet – Ove´s kapel
  • kl. 17.00 Skattejagt for børn med sørøver-John
  • kl. 19.00 Musik på torvet – Hans Ravn

Æ Hele DAW

Vil der være pandestegte rødspætter og andet godt til ganen. Der sælges øl, vand og vin og mens de voksne nyder tilværelsen, bliver børnene udfordret med »hug guld og sølvmønter ud af isblokken«.

Der bliver også mulighed for at prøve en Segways, når testcenter Østerild kommer på besøg. Ligeledes stilles der også op med en anden populær aktivitet for børn, »følebassinet med krabber, rødspætter og ål«.

Der vil også var den store »Kend din fisk« konkurrence, med flotte præmier der nu »Ik´ er så ring endda«, og husk besøg også de mange andre udstillinger, med salg samt smagsprøver af områdets lokale råvare og ikke mindst få historien om Haw- Vind, og kysten herude vest på.

Husk butikkerne holder denne dag åbent helt til kl. 21.00 med skarpe tilbud – så vel mødt.

Kilde: Vi elsker Thy FiskerForum.dk