Nyt fra Færøerne uge 52

Nyt fra Færøerne uge 52

Thor lander en last på 8,2 tons til Barðið i Tórshavn, hvoraf det meste er 7,2 tons hellefisk, som har en kilopris på 30 kr. Lasten er vurderet til 230,295,00 kr. Garnskibet har fisket i 3 dage ved Færøerne og fiskeriet har været godt.

Ikke det bedste fiskeri efter 9 dage på havet

Suðroyingur lander en last på 2,5 tons til Tvøroyri, som de har fisket ud for Færøerne. Lasten er vurderet til 103,510,00 kr, og det meste som er i lasten er helleflynder. De har fisket i 9 dage på denne tur og fiskeriet har ikke været det bedste. Kúrberg og Tórun K landede i ugens løb en last på 200.000 pund, overvejende sej. De har fisket ved Færøerne i ca 1 uge og fiskeriet har her været fint.

Pæn landing af kuller til Lerivík

Jens Leon lander en last på 8,9 tons hvoraf det meste er 4,8 tons kuller,s om har en kilopris på 9,43 kr. Lasten er vurderet til 104,798,63 kr., som de har fisket i 5 dage på turen.

Fint fiskeri i Barentshavet ved det russiske område

Partrawlerne Vestmenningur og Skoraberg landede i ugens løb en last på 420,000 pund i Klaksvik, hvoraf det meste var god sej. De lander fangsten til Kósina i Klaksvík. Skibene har fisket i 11 dage, og fiskeriet har været rigtig godt på denne tur. Sjúrðarberg kom i ugen hjem fra Barentshavet med 435 tons filet, som de har fisket i russisk farvand. Fiskeriet har været fint og de har nu fisket kvoten for i år.

Industrifisk til Havsbrún i Fuglefjord

Tróndur í Gøtu lander en last på 2400 tons blåhvilling til Havsbrún, som de har fisket under Færøerne. Fiskeriet har gået godt, og så snart de har landet tager de tilbage på fiskeri ud for Færøerne. Jupiter lander en last op 800 tons blåhvilling til Havsbrún. De har fisket ved Færøerne og fiskeriet har været fint. Da de havde landet sejlede de ind hvor de skal holde fri i julen. De tager nok tilbage på fiskeri mellem Jul og nyttår.

Fram lander en last på 500 tons makrel som de skal lande til Pelagos i Fuglefjord. De har fisket i EU farvand og fiskeriet har også her været fint.

Akraberg kom i ugen hjem med 745 tons filet som de har fisket i Barentshavet. Der er tale om en lang tur, for Akraberg har nemlig fisket i ca 1 måned, da de sejlede fra Færøerne den 11 oktobber. De har dog landet i Tromsø indimellem, hvor de landede 600 tons.

FiskerForum.com