Nyt driftssystem øger konkurrenceevnen hos FF Skagen

Nyt driftssystem øger konkurrenceevnen hos FF Skagen

Accuratech MES system sikrer FF Skagen, én af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie, digital sporbarhed i alle produktionsprocesser.

Accuratech skal med implementering af MES systemet Shopfloor Management Suite (SMS) på FF Skagen’s fabrikker i Skagen og Hanstholm, være med til at sikre en fortsat konkurrencedygtig produktion, med fokus på driftsopfølgning, kvalitetsstyring og fuld digital sporbarhed i produktionsprocesser og dermed understøttelse af den strategiske målsætning om fortsat at være en af verdens førende og største producenter af fiskemel og fiskeolie.

Høj kvalitet og optimering af produktionen

»Digitalisering af vores processer skal være med til at sikre fortsat høj kvalitet og optimere produktion og dermed styrke vores konkurrenceevne yderligere, og samtidig sikre vores krav til fuld digital sporbarhed. FF Skagen udvikler og fremstiller også kundespecifikke produkter der skal leve 100% op til kundens specifikationer, hvilket stiller store krav til vores sporbarheds- og lagersystem. Implementeringen af Shopfloor Management Suite har givet os muligheden for avanceret lagerstyring, der sikrer os et unikt overblik over fremstillede specialvarer med fuld digital sporbarhed igennem hele forædlingsprocessen« siger Klaus H. Kristoffersen, Quality Director, FF Skagen.

MES System fra Accuratech

»Aftalen med FF Skagen er endnu en milepæl for Accuratech, og viser at vores MES system Shopfloor Management Suite med rette understøtter de behov, som også findes inden for fiskeindustrien, for at sikre fuld sporbarhed og kvalitetsstyring i alle processer. Løsningen hos FF Skagen viser, at man med den rette fokus og fremsynethed kan optimere og effektivisere sine processer, og gøre produktionen på fabrikkerne papirløs« siger Benny Filtenborg, Direktør, Accuratech.

Link til: Case story FF Skagen (Dansk)

Accuratech er en dansk softwarevirksomhed fra Nupark i Holstebro, som siden 2004 har leveret kundetilpassede softwareløsninger til fødevareindustrien i både ind- og udland. Virksomheden har specialiseret sig i at effektivisere processer og arbejdsgange i fødevareindustrien med skræddersyede og brugervenlige softwareløsninger, der digitaliserer registreringer, sporbarhed, lagerstyring, kvalitetskontrol, driftsopfølgning, etikettering og vejning.