Nystartet virksomhed sælger reservedele til fiskerflåden

Nystartet virksomhed sælger reservedele til fiskerflåden

Den nystartede virksomhed Marine-Trading IVS, har specialiseret sig i at skaffe reservedele til den maritime sektor, og især til fiskerflåden.

Flere års erfaring

Selv om Marine-Trading IVS fra Holstebro, er et helt nyt firma, har indehaveren Kim B. Pedersen års erfaring med at indhente de bedste tilbud på skibsreservedele. Kim er selv født og opvokset i Vestjylland og ved at handel med kunder er en tillidssag, hvor et ord er et ord.

Virksomheden har rødder ud i det Vestjyske

Virksomheden har til huse i Udviklingsparken Nupark, i Holstebro, og her kender man sine kunder og forstår at betjene dem hurtigt og bedst muligt, med de helt rigtige vare til den en yderst fornuftig pris. »Tingene skal hænge sammen,« siger indehaveren Kim B. Pedersen og fortsætter: »En god handel er kun en god handel hvis begge parter et tilfredse og når pris og kvalitet passer sammen

Store besparelser på indkøb

Der er rigtigt store penge at spare på reservedele til stort set alt indenfor fiskeriet, fortæller Kim B. Pedersen videre, og fortsætter, prøv os ved at ring 2243 1897, så giver vi et uforpligtende tilbud på dine reservedele. Intet er for stort og intet er for småt.