Nystartede elektro-firma i Hanstholm holder Reception

Nystartede elektro-firma i Hanstholm holder Reception

Det er HM Elektro Maritimt El, der inviterer til reception fredag den 29. september kl. 13.00

Jesper Gonge Didriksen, Jan Salomon Finne og Søren Lund Larsen slår dørene op på Chr. Schrøders Gade 34 med lidt godt til ganen for forretningsforbindelser og samarbejdspartnere samt for venner og familie, for at fejre etableringen af HM Elektro A/S.

Den opmærksomme læser, vil opdage at adressen Chr. Schrøders Gade 34, tidligere har huset en afdeling af Hanstholm Elektronik. Afdelingen fik de tre nystartede elektrofolk tilbudt af deres tidligere arbejdsgiver, så starten på tilværelsen som selvstændige, har fået den bedst tænkelige start, i omgivelser som altid og som kunderne og forretningsforbindelser er fortrolige med.

Jan Finne fortæller til FiskerForum, at man fremover vil bestræbe sig på at kunderne får den bedst tænkelige betjening og faglige service som overhovedet muligt og vigtigst af alt, at det er samme medarbejder hver gang, der kender skibet / kundens forhold, der servicerer fra gang til gang. Noget flere fiskere har udtrykt ønske om og lagt stor vægt på.

De tre elektrofolk, er nu blevet til fire og alle er yderst glade og tilfredse med faget og jobbet, som de er klar til at give 24/7 365 dage om året.

Så hvis man er hurtig og gerne lige vil hilsen på Jan, Jesper og søren, så kig ind i dag til receptionen og få en sludder med det nye HM Elektro A/S i Hanstholm.

FiskerForum.dk