Ny indberetning af fangsterne

Ny indberetning af fangsterne

Nyt afregningssystem med krav om flere oplysninger efter at den ”gamle” fangstjournal er udfaset, har leverandørerne skulle indberette deres fangst og losning online på en såkaldt e-log.
Det betyder, at FF ikke har haft et officielt dokument fra skipperen, som på alle områder sikrede de nødvendige oplysninger til virksomheden. Siden da har FF lavet sit eget dokument, som Nyt afregningssystem med krav om flere oplysninger skipperen har underskrevet, således at man har kunnet udarbejde afregninger og sikre fuld sporbarhed på alt.

Afregning og sporbarhed  Nu stilles der endnu flere krav om oplysninger fra leverandøren. Derfor er FF i gang med at udarbejde et system med alle relevante informationer af betydning for både afregning og sporbarhed. Derfor vil FF snarest i det nye år præsentere en ny form for ”FF logbogsblad” der sikrer, at alle nødvendige oplysninger bliver givet.

Der er tale om en form for hjælp-tilselvhjælp, således at leverandøren kan undgå problemer med de nye krav til afregninger, siger råvarechef John B. Christensen.