Ny Overalls holder fiskerne oven vande

Ny Overalls holder fiskerne oven vande

Det er ikke hverdag man kan give fiskeriet et sådant løft, fortæller en smilende Palle “vodbinder” ved Indkøbsforeningen Avance i Hvide Sande, som nu sælger arbejdsbeklædningen med opdrift, så hvis uheldet skulle være ude og man ryger en tur i søen, så er man hjulpet godt oppe af den nye overalls.

Forretningen har netop erhvervet sig eneforhandling af Atlantis Trousers (Floatin) og Atlantis Fisherman Koat, som produceres ved Toptuxedo Ida i Portugal. De fremstiller praktisk sikkerheds-abejdstøj til fiskerflåden og fiskeindustrien.

Toptuxedos repræsentant i Danmark Poul Erik Nielsen, fortæller til FiskerForum, at den, i søen selvbærende overalls, ikke kan erstatte redningsvesten på nogen måder, men skal ses som en fornuftig og praktisk løsning, hvor man kombinerer det normale arbejdstøj med en ekstra sikkerhed for, hvis det utænkelige skulle ske og man ryger en tur ud over rælingen, kan hjælpe til med at holde en oven vande til hjælpen kommer.

Gedint sikkerheds arbejdstøj i gummi
Atlantis Floatin overalls er fremstillet i PVC / polyester og resistent mod olie. Den praktiske sikkerheds arbejdsoveralls, er med opdrift i smækken, både for og bag, som kan bære ca. 100 kg oppe vandet. Den har en god pasform med elastik i taljen på bagsiden og er indvendigt forstærket samt ekstra forstærket med dobbelt stof på fronterne af bukserne. Overallsen er specielt udviklet til havet og kan klare temperaturer ned til – 25 grader Celsius.

Den portugisiske producent udstillede i efteråret på DanFish i Aalborg og havde i de travle dage i september mange besøgende forbi, der udtrykte interesse for sikkerheds beklædningen med det geniale opdriftssystem.

Både Atlantis Fishermans sikkerheds overalls og busseronne kan købes direkte på Indkøbsforeningen Avance’s hjemmeside her.