Ny 17 meter garn og vod-båd solgt til Hanstholm
Det er det nordjyske værft JOBI A/S i Strandby, der torsdag sidst på formiddagen, skrev kontrakt om levering af et topmoderne Garn og Vod-fartøj til fiskefamilien August Olsen i Hanstholm, med faderen Gert og sønnerne René og Morten.

Ny 17 meter garn og vod-båd solgt til Hanstholm

Det er det nordjyske værft JOBI A/S i Strandby, der torsdag sidst på formiddagen, skrev kontrakt om levering af et topmoderne Garn og Vod-fartøj til fiskefamilien  August Olsen i Hanstholm, med faderen Gert og sønnerne René og Morten.

Efter familien har flyttet fiskeriet fra Thorupstrand til Hanstholm, har en nybygning ligget lidt i luften og efter de første indledende forhandlinger i efteråret med JOBI Værft i Strandby, kunne adm. direktør for JOBI Værft A/S Jesper Faurholdt samt Bjerggaard Aps med familien August Olsen endelig sætte deres underskrifter på en slutkontrakt, hvor værftet skal levere en kombineret garn og Vod-båd til ultimo 2020.

Jesper Faurholdt fortæller til FiskerForum.dk, at familien helt specifikt har haft ønsker om et specialbygget vod-spil, som Kynde & Toft fra Thyborøn har beregnet og teknisk været indeover med. Et tværfagligt samarbejde som ifølge Jesper Faurholt har fungeret rigtigt godt både for familien August Olsen, men også for JOBI Værft, der som hovedentreprenør på projektet, følger nybygningen fra første plade svejses på i Polen til skibet »nøglefærdigt« ligger ved kajen i Strandby.

Fiskeriet vil brdr. René og Morten samt faderen Gert fortsat fiske med garn og snurrevod, der med nybygningen »August« gerne skulle leverer, og om muligt ilandbringe en endnu bedre kvalitet fisk end tidligere.

FiskerForum.dk ønsker både familien August Olsen og JOBI Værft A/S tillykke med nybygningen. Vi bringer løbende nyt fra byggeriet.