Konsumfiske klyngen ønsker her med et par gode links til julemaden, så den falder knapt så tungt, en rigtig god jul samt et godt og lykkebringende nytår.
I forbindelse med projekt ”hestereje”, er der lavet en lille fin rejekogebog med mange spændende opskrifter med hesterejer, som nu er på gaden. Kogebogen har til formål at skabe interesse for produktet på det danske marked. Den lille reje går godt i samspil med mange forskellige fisk. Som kogebogen afspejler, er der mange forskellige anvendelsesmuligheder, lige fra finere madlavning til det mere rustikke.
Har man mod på det list mere rustikke, kan hesterejerne bare steges og spises med det hele. Det knaser – og det smager. Opskrifterne er udviklet af køkkenchef Preben Madsen, Restaurant Herregårdskælderen og samlet på fiskernes initiativ.
Vi vil hermed ønske alle en rigtig GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR
Konsumfisk
Klyngen samarbejder om profilering af frisk fisk og udvikling af hele konsumfisk- området med fokus på kvalitet i alle led. Alt sammen ud fra devisen ”sammen står vi stærkere og sammen sætter vi fokus på udvikling af nye forretningsområder med fiskeren i centrum”.
Klyngen består af: Thyborøn Havn – Hvide Sande Havn – Thorsminde Havn – Sydvestjysk Fiskeriforening – Thyborøn Havns Fiskeriforening – Fiskernes Fremtid – Hvide Sande – Danske Fiskeauktioner A/S
Kilde: Konsumfisk
FiskerForum.com