Norsk værft leverer brøndbåd til skotsk rederi

Norsk værft leverer brøndbåd til skotsk rederi

Det er det norske værft Aas Mek.Verksted, der i sidste uge leverede en topmoderne brødbåd af typen AAS 1502 ST, på knapt 63 meter og med plads til 1500 m3 fisk, til Migdale Transport. Båden navngives MS »Migdale« og får fast aftale med skotske afdeling af det canadiske Cooke Aquaculture.

 Nybygningen navngives MS »Migdale« og får fast aftale med skotske afdeling af det canadiske Cooke Aquaculture.

Migdale Transport Ltd er hjemmehørende ved Bonar Bridge lidt nord for Inverness i Skottland, hvor de overvejende arbejder med smolt-produktion samt landtransport af levende fisk og almindelig brøndbåds-tjeneste.

Selskabet blev etableret tilbage i 2008 og har desuden brøndbåden «Rofisk», som også er bygget på det norske værft Aas Mek. Verksted i Vestnes, lidt nordøst for Ålesund.

Migdale arbejder med innovativ fisketransport
Migdale Transport skriver på deres hjemmeside, at kvalitetstransport gir kvalitetsfisk. Så med innovative transportløsninger af fisk, sikrer det skotske firma fiskens velvære under opphold på brøndbådene.

MS »Migdale« er typen AAS 1502 ST

for som de siger, »Afslappet og fornøjede fisk smager bare endnu bedre. Det norske værft Aas Mek.Verksted har derfor udviklet en helt ny generation brøndbåder som er optimalt tilpasset, en længere transporttid på havet og langt flere fisk pr. landing end tidligere, uden det går udover kvaliteten af fisken.

Ombord findes både vandcirkulation og oxygenblandeanlæg samt en 24/7 overvågning og UV-rensning af vandet, så dette løbende og kontinuerligt optimeres, så vandet og betingelserne for fisken altid er de mest bedst tænkelige.

Du kan se filmen Cooke Aquaculture Scotland her:

Skriv et svar