Nordsøtrawl i nye lokaler.

Nordsøtrawl i nye lokaler.

Fredag oprandt den store dag hvor alt stod klar til at modtage gæsterne til receptionen for de nye lokaliteter.
Mere end 300 besøgende havde fundet vej til receptionen – det var rigtig flot besøgt fortæller Flemming Ruby, havnen var stort set tom for skibe grundet det fantastiske vejr, og ikke at forglemme det gode fiskeri som mange af de hjemmehørende både ligger i for tiden.

Allerede tilbage i marts måned var der rejsegilde på nybyggeriet – men den almindelige travlhed har udskudt den endelige indtagelse af det nye domicil på Nordsøkajen i Thyborøn – vi havde håbet på at kunne flytte ind midt i juni, men det trak desværre lidt ud – men sådan går det jo ind i mellem – men nu er vi her jo, fortæller Flemming Ruby til FiskerForum.

Den nye bygning er så stor som hele 40 x 60 meter hvad der nogenlunde svarer til ikke mindre end tre håndboldbaner. De alt i alt 2.400 kvadratmeter kommer til at rumme værksted, kontor og lokaler til virksomhedens 14 ansatte.

Beslutningen om det nye byggeri blev taget med afsæt i flere faktorer, blandt andet muligheden for at få opgraderet utidssvarende udstyr i produktionen, hvor vi her forventer en øget produktivitet – og en glædelig side-effekt er at det nye udstyr samtidig skåner medarbejderne.

Grejer fra Nordsøtrawl bliver ikke kun solgt til danske fiskere, men sælges til lande hele jorden rundt – cirka 60 procent af vores produktion sælges idag til udlandet,« siger Flemming Ruby. Vi mærker en stigende efterspørgsel, og med de nye bygninger er vi på forkant med udviklingen.

Nordsøtrawl beskæftiger idag 14 mand – i blandt to lærlinge, og har netop ansat de sidste i forbindelse med udvidelsen, men vi håber over tid at kunne ansætte endnu flere.