Nordeuropas førende Fiskerimesse DANFISH International 2011

Nordeuropas førende Fiskerimesse DANFISH International 2011

Aalborg Kongres- og Kultur Center har slået dørene op til 10.000 m2 udstillingsareal, sprængfyldt med produkter, nyheder og udstillere, som er klar til at møde de mange gæster fra ind- og udland, der kigger ind fra i dag den 12. oktober og til fredag den14. oktober.
Hans Kongelige Højhed Prins Joachim har klippet snoren over til den største fiskeri messe nogensinde. Med en times forsinkelse i forhold hvad traditionen byder, fik Ernst Trillingsgaard og Borgmester Henning G. Jensen sammen med Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, budt alle de fremmødte gæster velkommen, med forhåbningerne om en god messe. Med 300 udstillere fra 24 lande, giver det et ganske godt indtryk af hvor vidtspændende messen efterhånden er blevet, her hvor Aalborg Kongres- og Kultur Center.

Som noget helt nyt vil Europa hallen rumme den internationale messe DanAqua for udstyr og teknologier til opdræt af fisk og skaldyr. Her kommer udstillerne hovedsageligt fra Norge, Færøerne og USA.

Med start i dag den12. oktober kl. 13.00 vil der blive afholdt en række seminarer, hvor der holdes foredrag i Laugstuen og Radiosalen. Emnerne deler sig ligeligt mellem EU politik, fartøjs overvågning og elektronisk logbog til kvaliteten af fangsten og de mange muligheder der ligger indenfor dansk aqua kultur.

Nyhederne står også i kø hos FiskerForum, som præsentere adskillige nye tiltag på messen i Hal D-725. Her er der specielt lagt sidste hånd på bogen Stålskibe 1908 – 2012. Ligeledes er der udviklet en ny application fra FiskerForum, til mobil telefonen. Denne indeholder alle de kendte ting du i forvejen benytter på web siten FiskerForum.dk.

FiskerForum bringer på den måde nyhederne lige ned i lommen og ind på mobiltelefonen til dig. Men også køb og salg, kutterinfo, med opdaterede billeder og data`er af dansk fiskerflåde samt vejret og mange andre spændende og nødvendige informationer, bringes på den sædvanlige og let tilgængelige måde.

En ny lancering ser samtidig dagens lys, FiskerForum Magasin, som udkommer 6 gange årligt. Magasinet bringer relevante nyheder og dybdegående journalistik omkring fiskerierhvervet og vil ajourfører dig viden mæssigt på alle relevante punkter omkring erhvervet.

FiskerForum glæder sig til at præsenterer alle disse nye tiltag på standen og udlevere ved samme lejlighed den populære FiskerForum kalender samt et gratis eksemplar af FiskerForum Magasin.

Vel mødt