Mød FiskerForum.dk på DanFish 2019 i Aalborg
FiskerForum stiller igen i år op med den populære FiskerForum-kalender, som udleveres gratis i udstillings-dagene. Foto: FiskerForum.dk

Mød FiskerForum.dk på DanFish 2019 i Aalborg

Teamet bag den danske udgave af FiskerForum.dk og den engelske nyheds-site FiskerForum.com,  glæder sig til at tage imod besøgende på messestanden D-731 under dette års DanFish International 2019.

Vi ser frem til endnu et rekordår, hvor der ved sidste DanFish udstilling i Aalborg Kongres og Kultur Center i 2017 var tæt på 15.000 besøgende fra hele 51 lande og ikke mindre end 407 udstillere fra 26 forskellige lande. Udstillere der dækkede det største udstillingsareal nogensinde for en DanFish-Udstilling, nemlig 10.000 kvm. over 500 kvm større end i udstillingen i 2015.

FiskerForum stiller igen i år op med den populære FiskerForum-kalender, som udleveres gratis i udstillings-dagene. Så kig ind og få også en snak om FiskerForum’s nye hjemmeside, der nu er fin-justeret, gearet og optimeret, så siden igen er præcis, knivskap og lynhurtig med et yderst brugervenlig flade, når der eksempelvis skal søges i Skibsdatabasen eller i Hyrebørsen. men også når man blot skal lægge annoncer op i Køb og Salg mellem fiskere eller læse de dag-aktuelle og faglige nyheder og artikler der lægges op.

Se og læs mere om FiskerForum Kalenderen her

Den danske nyhedsside FiskerForum.dk og den engelske udgave FiskerForum.com flugter nu i endnu højere grad branchens krav om lynhurtig nyhedsformidling, hvor holdet og nyhedsredaktionen bag FiskerForum, har bestræbt sig på at levere et overskueligt og grafisk skarpt layout, der relevant med billeder og artikler, leveret i en læsevenlig god kvalitet, glæder sig til at stå på mål for den nye side.

FiskerForum.dk indeholder siderne:

  • Fartøjer og Skibsdatabasen
  • Køb og Salg med billeder (fisker til fisker)
  • Hyrebørsen
  • Oliepriser
  • Fiske- og auktionspriser
  • Fakta om Fisk
  • Vejret
  • samt selvfølgelig nyheder

Så kig ind på Stand D-731 – få en kalender og en snak om fiskeriet og alt det midt imellem.

Vi ses

 

Læs Også  DanFish: Forbedret rensning med Kroma’s GUTMASTER til rødspætter