Marineskolen dækker også det erhvervsmæssige

Marineskolen dækker også det erhvervsmæssige

Marineskolen.dk er en privat sejler- og navigationsskole, der i snart 25 år har beskæftiget sig med alle former for undervisning indenfor sejlads, navigation, søsikkerhed, VHF radio og motorkurser.

Fra begyndelsen var det mest duelighedskurser og VHF radio kurser samt yachtskippere, men efterhånden dukkede også kravet om speedbådskørekort op, som stadig er en stor sommeraktivitet, rundt i hele landet.

Kurser rettet mod erhvervsmæssig sejlads

For 10 år siden startede vi desuden med at lave kurser der rettede sig mod erhvervsmæssig sejlads, i form af duelighedsbevis i motorpasning for erhverv (motorpasser) og senere kom duelighedsbevis i sejlads for handelsskibe (erhvervsduelighed) med.

Sidste skud på den stamme kom da marineskolen.dk blev godkendt af Søfartsstyrelsen til indenfor GMDSS systemet, at udbyde ROC VHF radiokurser, hvorunder også hører IAMSAR og STCW.

Dermed kan vi tilbyde hele pakken af nødvendige kurser til mindre erhvervsfartøjer, fiskere.

Vores undervisnings system er godt og gennemprøvet, hos marineskolen tager ROC radio kun 3 dage– erhvervsduelighed kun 10 dage- motorpasser kun 5 dage, samtidig er prisen rigtig fornuftig.

Kursuskalender på marineskolen.dk.

Et hold behøver bare at være 6 pers, men vi laver også små hold og enkeltmands undervisning. Vi kan desuden tilbyde fordelagtige priser på overnatning og bespisning.

Vore lokaler på Eggertsvej 2, 4800 Nykøbing F. danner rammen om de kurser vi holder på hjemmebane og ellers tager vi rundt i landet og laver de samme kurser, efter ønske.

Marineskolen.dk tilbyder også kurser i Grønland, efter nærmere aftale.