Marel lancerer nyhed på Seafood Expo i Boston USA

Marel lancerer nyhed på Seafood Expo i Boston USA

Marels Flowline er fiskeforarbejdningsanlæg i alle størrelser og nu introducerer Marel ProCon – som det seneste i rækken af fiskeforarbejdnings linjer.

ProCon Flowline er enkel i sin opbygning, men alligevel nyskabende. Det benytter sig af automatisk identificeringsmetode RFID (Radio Frequency Identification), til at spore alle produkter på linjen samt overvåge resultaterne og derved give produktionslederen mulighed for i høj grad, at tjekke gennemløbet og samtidig forbedre det samlede udbytte og kvaliteten.

Den grundlæggende ide med Marel Flowline, er at erstatte de traditionelle og til tider langsommelige stable og opbevaringsrutiner, der er imellem proceslinjerne. Marels Flowline muliggøre en kontinuerlig strøm af råmaterialet til og fra operatørerne.

ProCon Flowline er et simpelt koncept , hvor produkter skal transporteres til og fra arbejdsstederne . Dette indebærer langt mindre håndtering og nedsætter behandlingstiden væsentligt, sammenlignet med de manuelle og traditionelle metoder. ProCon Flowline er håndtering af alle råvarer i en kontinuerlig strøm, der giver øget kapaciteten og dermed hjælper med til med at øge medarbejdernes produktivitet.

Takket være det alsidige design, er ProCon Flowline egnet til trimning af forskellige typer af fileter samt for manuelt filetering af hele fisk. Flowline er en økonomisk god investering med lave vedligeholdelsesomkostninger , der sikrer et hurtigt afkast.

Seafood Expo i Boston 16. – 18 . Marts </ b>
Der vil på udstillingen i USA , Seafood Expo Boston, være demonstrationer af ProCon Flowline og mange andre applikationer, på stand 865. Der vil være Marel specialister tilstede under hele udstillingen og give information og rådgivning om Marels udstyr til behandling af laks og hvidtfisk, herunder opdrættet arter som Tilapia og Pangasius.