Mangelende arbejdskraft i Norge skaber dansk forretningsfællesskab i Hirtshals

Mangelende arbejdskraft i Norge skaber dansk forretningsfællesskab i Hirtshals

Virksomheder på og omkring Hirtshals Havn er nu gået sammen i et netværk kaldet Repair4Norway, som vi tilbyde deres service til virksomheder i den sydlige og vestlige del af Norge.
Repair4Norway er opstået efter virksomhederne i Hirtshals tog turen til Stavanger og besøgte ONS-messen, hvor flere norske virksomheder udtrykte ønsker om at få udført opgaver i Hirtshals. Flere steder i Norge er der stor mangel på arbejdskraft, og dette kan i sidste ende vise sig at have en positiv beskæftigelses effekt på Hirtshals.

Hirtshals har allerede tætte forbindelser til Syd- og Vestnorge i form af færgetrafikken med Fjord Line og Color Line, og dette gør det mulig hurtigt og nemt at flytte opgaver og mandskab frem og tilbage mellem Hirtshals og Norge.

Repair4Norway fokusere på både den maritime industri og offshore- og servicesektoren i Syd- og Vestnorge. Der gås ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed samt fleksibilitet og effektivitet. Firmaet bygger på troværdighed og god kundeservice, der allerede har fået flere norske virksomheder til at få udført opgaver, på bla. Flydedokken og på beddingsanlægget i Hirtshals.

Virksomhederne i Repair4Norway besidder forskellige kompetencer, der dækker over alt fra reparation og ombygning af skibe tilknyttet offshore- og fiskeindustrien til transport- og logistikopgaver samt overfladebehandling af metaldele. Enkelte af virksomhederne tilbyder ligeledes renovering og fremstilling af komponenter i værksted samt mandskabsudlejning.

Repair4Norway består af følgende virksomheder:

Hirtshals Yard
LA Steel
Hirtshals Skibs- og Industriservice
Duusgaard Coating
Blue Water Shipping
Jørgen Jeppesens Eftf.
North Atlantic Shipping
Henry Petersen & Sønner
Hirtshals El-Motorservice
BHJ Håndværk
Vestkajens Maskinværksted
Jyske Bank

Efter ønske fra virksomhederne i netværket er det Hirtshals Havn, som er tovholder på projektet. Repair4Norway har én fælles kontaktindgang, som gør at der kun kræves et opkald for at få kontakt til virksomhederne.

For mere information se www.repair4norway.dk eller kontakt Karin Eilers på telefon +45 96 56 50 04.