Frydendahl

Fiskenet, reb og fiskeriartikler siden 1933

Læs mere om vores virksomhed, og hvilke fordele vi tilbyder som førende leverandør nationalt som internationalt.

Få hjælp til den rette løsning

Med over 90 års erfaring i branchen tilbyder vi en lang række løsninger indenfor fiskeri, liner og meget mere til professionelle og private

Frydendahl webshop er stedet hvor du finder fiskenet, ruser, reb, liner og tov til fritidsfiskeren og erhvervsfiskeren

Frydendahl webshop

På vores webshop finder du et stort udvalg af fiskenet, ruser, beklædning, liner og tovværk, opbevaring og mange andre varer. Klik ind og find lige det du mangler! 

Frydendahl katalog udgave 1. Læs det online på vores hjemmeside eller download som pdf!

Katalog

I vores katalog finder du et bredt udsnit af vores varesortiment. Du kan downloade det som pdf eller bladre i det på siden og finde inspiration til dit næste køb af både fiskeriartikler, reb og tovværk, yachtliner, beklædning, opbevaring og meget mere.

Klik på billedet for at komme til kataloget

Bigbags.dk

I 2018 overtog Frydendahl forhandlingen af Kare Big Bags, som produceres i Tyrkiet. Kare Big Bags leveres i mange varianter og med påtryk af eget navn og logo.

Frydendahl

Frydendahl har siden 1933, hvor virksomheden grundlages at Thomas Frydendahl Pedersen, opbygget en solid viden inden for fiskenet og fiskeriartikler. Der produceres mange produkter på fabrikken i Estland, hvor dygtige medarbejdere sørger for at monteringen af fiskenet bliver udført efter kundens specifikke ønsker.

På fabrikken fremstiller vi ligeledes vores egne liner til montering, både medløber, flyde- og synkeliner. Moderne fletmaskiner sørger for at der kan fremstilles liner til ethvert formål, ikke kun montering på net.

Fabrikken i Estland vil også i fremtiden være grundstenen i Frydendahls virksomhed.

Se nogle af vores produkter her

Flettede liner

Fiskenet

Damex gummitøj

Tovværk

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig