Lemvig Bedding et vigtigt aktiv på Havnen

Lemvig Bedding et vigtigt aktiv på Havnen

Beddingsområdet på Lemvig Havn har, udover at være et kulturhistorisk og et æstetisk vigtigt element på Havnen, også en mission med væsentlig erhvervsmæssig opgaver. Reparere og servicere områdets mindre fartøjer, indenfor fiskeri, bugsering, transport men også at betjene private lystsejlere.

Beddingsanlægget Lemvig Bedding har siden foråret 2013 været drevet af Lemvig Maskin- & Køleteknik ApS, som på den måde kan tilbyde totalløsninger til mindre fartøjer.

Mindre færger og kystinspektoratets fartøjer serviceres jævnligt her og projektleder Anders Olsen fra LMK Teknik, ser også muligheder for kommende crewbåde og mindre offshorefartøjer, i fremtiden kan få deres overhaling eller skibssyn fortaget på beddingen i Lemvig.

Men enten det er statslige både eller lystfartøjer der skal gøres sommerklar, stå beddingen også klar til at være behjælpelig her. Hos LMK teknik ApS er de autoriseret forhandler af Volvo Penta motorer samt tilhørende reservedele og forhandler også alle former for Hempel produkter.

Beddingen består af 7 sidespor med 6 beddingsvogne samt 2 hovedspor fra selve ophalerbeddingen, der Kan tage fartøjer op til 150 tons. Et alsidigt og overskueligt anlæg, med både plads og god funktionalitet.