Food Festival på Tangkrogen i Aarhus den 6. til den 8. september 2013, gentager succesen fra sidste år, og vil for andet år i træk indtage den smukke plads Tangkrogen i Aarhus. Her vil pladsen blive fyldt med alverdens lækre råvarer og skabe en fantastisk madoplevelse.
Tangkrogen vil være inddelt i 12 områder med hver deres tema og arrangementer. På et af områderne finder man opdræt med omtanke – hvor man kan opleve danske økofisk på Food Festivalen.
Bag sloganet: ”Enjoy! Dansk seafood – opdræt med omtanke”, finder man fiskeopdrætterne Kærhede Dambrug, Bisserup havbrug og Karrebæk Havbrug, der igennem de seneste år har indrettet både dambrug og havbrug til produktion af økologiske ørreder. De økologiske ørreder lanceres på markedet under det fælles europæiske økologi-regelsæt.
Produktionen af økologiske ørreder er stadig en niche inden for dansk akvakultur, men en niche, der vokser år for år i takt med den stadigt stigende efterspørgsel på fisk. Det er formålet at imødekomme forbrugernes krav om sunde, bæredygtige og økologiske fødevarer, hvor der samtidig er fokus på fiskens velfærd i hele opdrætsfasen.
På Food Festival 2013 vil Kærhede Dambrug, Bisserup Havbrug og Karrebæk Havbrug servere en række lækre smagsprøver på de økologiske fisk. Du har blandt andet mulighed for at smage en økologisk fiske-burger, og du kan også få svar på, hvorfor en økologisk fisk kun kan være opdrættet og ikke vildtfanget.
Køb din billet på foodfestival.dk her nedenfor.