kæmpe Helleflynder fanget i Nordsøen ender i Gilleleje
Guti til venstre og Thomas Hansen ses her foran den enorme Helleflynder, der indtog Fiskehusets køledisk op til weekenden. Foto: Thomas Hansen

kæmpe Helleflynder fanget i Nordsøen ender i Gilleleje

Det er ikke hverdagskost for fiskemanden Thomas Hansen med Fiskehuset på Havnen 4 i Gilleleje, at modtage og partere en 100 kilo stor helleflynder.

Men ikke desto mindre fik fiskehandleren et godt tilbud som han ikke kunne sige nej til. Så fredag i sidste uge landede Helleflynderen fra Hanstholm i Gilleleje og allerede inden landingen af dette pragteksemplar på 100 kilo, den største af alle faldfisk, havde flere interesserede forhåndsbestilt et stykke af denne kulenariske og spændende spisefisk.

Til TV2 Lorry fortæller Thomas Hansen, at alene parteringen tog over en time og han bekræfter samtidig, at det er den største fisk, landet på hans skærebord til filetering, nogensinde. »Det er jo det ypperste fra havet og med allerede indkomne ordre på et stykke af fisken, kommer de 45 kg rent fiske-kød, til at gå som »varmt brød« henover weekenden,« forklarer en smilende Thomas Hansen videre.

Fiskehandleren havde allerede fredag den 6. september slået denne »fiske-happening« op på facebook-siden »Gilleleje Uden Brok«, hvor han reklamerede med, »sablerne er trukket og fiskehandleren er klar til nærkamp,« så kig ned på Havnen og glæd jer til et stykke af den prægtige helleflynder på 100 kg med venlige weekend-hilsner fra Mester Hansen. Sådan lød opfordringen.

 

 

 

 

Og den blev fulgt, for overfor FiskerForum.dk fortæller Thomas Hansen, at fisken trak fulde huse weekenden over og der kun var enkelte halestykker tilbage af helleflynderen, da butikken måtte melde udsolgt.