Det foregår osdag den 15. juni 2016 mellem kl. 10.00 og 15.00 på Nordsøen Forskerpark, Willemoesvej 2 i Hirtshals
Teknologisk Institut og Nordsøen Forskerpark har gennemført en dybdegående undersøgelse af innovationsgraden i den nordjyske fiskeindustri.
- Er der behov for mere innovation i branchen?
- Hvor står forbrugerne og markedet?
- Det går vel egentlig meget godtR30; eller gør det?
- Er fremtiden mere fisk eller mindre fisk til højere prisR30; eller begge?
Kom og hør resultaterne af analysen og hør inspirerende og tankevækkende oplæg om fisk og innovation og fisk og markedet.
- 10.00 til 10.45. Hvad vil forbrugerne egentlig have? – v/ flemming Birch, Birch & Birch
- 10.45 til 11.30. Innovation i skeindustrien – konklusioner v/ kersti Haugan, teknologisk Institut
- 11.30 til 12.00. Innovationsmetoder i skeriindustrien v/ annette skyt, teknologisk Institut
- 12.00 til 13.00. frokost og networking
- 13.00 til 13.45. Målrettet innovation i en mellemstor
fødevarevirksomhed – v/ udviklingschef Martin aagaard Pedersen, nordex food
- 13.45 til 14.30. visioner for et innovationscenter på nordsøen forskerpark –
v/ direktør karl Henrik Laursen, nordsøen forskerpark og oceanarium
- 14.30 til 15.00 afrunding, sammenfatning
Tilmelding på mail til flj@nordsoemail.dk eller telefon 2482 6182 med en deltagerpris på kr. 500,- / deltager