Hvide Sande Skibs- & Baadebyggeri

Hvide Sande Skibs- & Baadebyggeri

A/S Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri udfører nybygninger, ombygning, service og vedligeholdelse af fiskeskibe.

Der er de nødvendige specialværksteder i tilknytning til byggehallerne, hvilket betyder at værftet har stor indflydelse på, hvor lang tid det tager at fremskaffe eller fremstille vigtige specialdele.

Blandt de mere traditionelle værksteder kan vi nævne snedker- og tømrerværksted, smede- og maskinværksted, stålafdeling og malerafdeling.

Der er ligeledes en aluminiumsafdeling med egen produktionshal, hvor der gennem mange år er opbygget bred erfaring med aluminiumsarbejde.

Tilføjes miljøhallen, hvor der udføres overflade- og glasfiberarbejde, kan A/S Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri løse en bred vifte af opgaver.

Fordelen ved at have alle tingene samlet et sted er, at kunderne har en større sikkerhed for, at selv detaljer i et måske større projekt ikke overses.

“KARINETTE” RI 275

 

 

“Anni Nielsen” RI 372

Forlængelse og påbygning af spejl med indbygget rulledæmpningstank, samt montering af højeffektivt ror. Opbygning af ny rustfri last med tanke.

 

“BIGILIS” RI 348

Montering af propellerdyse samt udskiftning af propellerblade.
Invester i propellerdyse og få besparelse i brændstof og forøgelse af pæletræk.

 

”NETTE BRO” L 273

Påbygning af shelterdæk, med indbygget rulledæmpningstank, lukning af agterskib med trawl/bøderum samt rustfri garnering/tanke på arbejdsdæk.

 

Kombitrawler 17m.

til levering ultimo 2003

 

23 m. Muslingeudlæggerfartøj

Til “Foreningen muslingeerhvervet”
i Limfjorden.
Levering primo 2004.