GUDP sætter fokus på den allernyeste viden om ressourceeffektivitet i forarbejdningssektoren, grøn nytænkning og vækstskabende idéudvikling på den årlige konference den 10. september.
GUDP inviterer til konference den 10. september, hvor temaet er ’Udviklingspotentialer i forarbejdningssektoren – grøn omstilling fra jord til bord’. Vi inviterer alle i fødevarebranchen til at komme med nye idéer til løsninger for hele værdikæden.
GUDP giver tilskud til mange forskelligartede projekter, der bidrager til værdiløft, grøn omstilling, vækst og ressourceeffektivitet i fødevarebranchen.
Samarbejde gør en forskel
Det er en ambition for erhvervsstøtteordningen Grønt Udviklings- og Demonstrationsprograms (GUDP) at støtte alle typer udviklingsprocesser for at realisere og udnytte forarbejdningssektoren bedst muligt:
”Innovative og bæredygtige løsninger og samarbejde kan gøre en forskel for fremtidens fødevareproduktion. Men det kræver, at alle aktører – primærproducenter, fødevarevirksomheder, videncentre og forskere – deler viden og samarbejder på tværs. Vi i GUDP tror på, at mange af fødevaresektorens udfordringer kan løses gennem disse unikke samarbejdskombinationer og anderledes tilgange. Derfor har GUDP en fornem rolle som brobygger mellem aktørerne, så nye muligheder for en fremtidig nytænkende og ressourceeffektiv fødevareproduktion kan realiseres i Danmark,” siger formand for GUDP, Lars Frederiksen.
Du kan blandt andet høre:
*Formanden for Vækstteam Fødevarer Peder Tuborg tale om erhvervets fremtidsperspektiver og vækstmuligheder
*Innovation Manager Ulf Andersen tale om innovationssamarbejde mellem virksomheder og forskere
*Fremtidsforsker Birthe Linddal give et blik ind i, hvordan vores foodtrends og madvaner er i år 2020
*Bestyrelsesformand for Foodtag Jens Uggerhøj berette om den nye sporbarheds-app “Foodtag”
*Senior Manager Lars Nørgaard, Foss Electric A/S fortælle om en virksomhed der er teknologileverandør på et marked i forandring
*Kok & Inspirator Claus Holm give indblik i rejsen fra kokkegastronomi til supermarkedsprodukt
*Vindere af KU’s innovationspris 2012 Keld Ejdrup Markedal og Jens Chr. Sørensen fortælle om udviklingen af deres patenterede produktionsproces
Tilmeld dig konferencen her nedenfor.
Ansøgningsfristen for at søge om tilskud til projekter, der kan bidrage til grøn omstilling af bl.a. fødevaresektoren er den 18. september. I den kommende efterårsrunde er der, udover den almindelige pulje, afsat yderligere 67 mio. kr. bl.a. til projekter med fokus på forarbejdningsområdet.