Frydendahl på DanFish 2013

Frydendahl på DanFish 2013

På DanFish messen har Frydendahl en årelang tradition for at deltage. I år befinder standen sig i hal D, på eksportforeningens område. Her har vi en stand på 72 m2, lige ved siden af andre Hvide Sande virksomheder, hvor der er mange spændende ting at se.

I år har vi:

Sølyst Langlinesystem. Anlæg til fangst med kroge, som monteres på båden. Vi fremviser komplet kørende anlæg med splittemaskine, selvagner og agnskærer.

Montering af fiskenet. En af vores dygtige medarbejdere fra fabrikken i Estland, viser på netsymaskine, hvordan den nye Hau Sinkline monteres på fiskenet.

Hau Sinkline. En hel ny synkeline som Frydendahl har udviklet. Eftersom bly ikke er tilladt at bruge mere i danske farvande, måtte vi finde et alternativ. Derfor har vi udviklet en line med en tung kerne som bl.a. består af zink. Den er leddelt, hvilket giver en fleksibel line. Samtidig er den omflettet med polyester, hvilket er med til at give linen tyngde, da zink jo ikke er lige så tungt som bly.

DAMEX produkter. I år har vi vores egen produktlinie med. DAMEX er et udvalg af fiskeriartikler, som f.eks. gummitøj, twine, 3-slået PP filmreb og mærketape. Vores gummitøj er meget slidstærkt og hvis man kigger forbi standen har vi et godt messetilbud. Det er både bukser med seler, busseronner, forklæder og ærmer der er i vores sortiment.

DAMEX flåmaskine, er navnet på et andet produkt vi har med. Det er en maskine til at flå fisk med, den fylder ikke meget, er let at montere og let at anvende. Den kan monteres på bordet, på båden og vi har også fået lavet et beslag, så den kan monteres i en køkkenvask. Flåmaskinen kan klare stort set alle fiskearter og både hele fisk og fileter.

Garnspil og garn- og linehaler. Vi har to typer garnspil med – både en Munkebo garnspil og en North Lift garnhaler. Begge maskiner fylder ikke meget og er dermed ideelle til mindre både. Vi stiller begge maskiner op og demonstrerer gerne hvordan de virker.

Udover disse maskiner og beklædning har vi selvfølgelig et rigtig gode tilbud på fiskenet, hvis man kigger forbi vores stand. Vi har mange typer med og kan helt sikkert finde den type der er behov for – der vil også køre en skærm med vores lagerlister på umonterede og monterede garn, så man kan se hvilke typer vi har på lager til hurtig levering.

FiskerForum.com