Fortsat usikkerhed om Nor-Fishing kan gennemføres

Fortsat usikkerhed om Nor-Fishing kan gennemføres

Corona-spøgelset huserer også i Messebranchen, hvor den store Nordiske fiskerimesse i Trondheim, der løber af stablen mellem tirsdag den 18. til og torsdag den 20. august 2020. Om den bliver gennemført i år eller ej vil kun tiden vise. Indtil videre er afgørelsen omkring dette udsat af messearrangørerne.

I en kommentar til usikkerheden om gennemførelsen af Messen, siger arrangørerne blandt andet, »vi ønsker at udsætte den endelige beslutning om messen kan foregå eller ikke, så længe det er praktisk muligt at gennemføre den for både udstillere, leverandører, hoteller uden det selvfølgelig for betydning for kvaliteten af messen.«

I den anledning har man ligeledes valgt, at udsætte fristen for afbestilling af hotelværelser til den 15. juni 2020. Du kan læse mere om afbestilling af hotelværelser her.

Messearrangørerne har aftalt en lignende aftale med underleverandørerne, hvilket betyder at de også må vente til afgørelsen er faldet. Nor-Fishing gennemfører for tiden en undersøgelse blandt udstillerne, om hvad de mener er sidste frist for en aflysning af messen i givet fald måtte være.

Nor-Fishing vender tilbage med yderligere information, så snart resultaterne af denne undersøgelse foreligger.

Nor-Fishing messen
Nor-Fishing har siden 1960 været et vigtigt nationalt og internationalt mødested for Fiskeribranchen og er i dag en af verdens førende messer indenfor fiskeriteknologi. Alene de sidste par år, har Nor-Fishing samlet omkring 19.000 besøgende fra mere end 60 forskellige nationaliteter.

Skriv et svar