Fiskernettet – fiskernes eget netværk
FiskerForum.dk har etableret en ny platform, hvor fiskerne kan snakke sammen, uden andre end de selv, og kollegerne kan lytte og snakke med på. Foto: FiskerForum.dk

Fiskernettet – fiskernes eget netværk

Bliv en del af det nye lukkede fisker kommunikations-netværk

Inrico håndholdt radio til Fiskernettet

FiskerForum.dk har etableret en ny platform, hvor fiskerne kan snakke sammen, uden andre end de selv, og kollegerne kan lytte og snakke med på.

FiskerForum.DK styrer brugeroprettelserne. Disse oprettes til de enkelte skibe med deres havnekending og navn, så kan ingen være i tvivl om hvem de lytter til, eller taler med.

Der bliver på platformen oprettet forskellige grupper hvor de enkelte bruger kan tilknyttes efter ønske, i første omgang kører vi med farvandsområder, som kunne være Skagerak, Kattegat osv – på denne måde kan man deltage i snakken i det område man fisker.

Vi er altid lydhør for nye input såfremt fordelingen bør være anderledes.

De enkelte brugere, eller grupper af brugere kan oprettes i private lukkede grupper, Der kan på udstyret også laves direkte, private opkald hvor ingen andre kan lytte med.

Alt det kræver er adgang til internet, eller mobilnetværket. Det er ligegyldigt hvor du er henne i verden, talen vil fremstår klar og tydelig – tjek videoen, her taler RI428 Nordkysten og RI372 Annie Nielsen sammen under fiskeri i Skagerak 50 til 60 sømil Nord af Skagen, vi har optaget samtalen på vort kontor i Hvide Sande.

Fiskernettet Inrico

Dette her får du:

  • Klar og tydelig tale over hele havet
  • Ubegrænset rækkevidde
  • Mulighed for egne lukkede grupper
  • Kun registrede fiskere får adgang

FiskerForum leverer platformen, og formidler radioerne til brug på netværket – Læs mere om enhederne på Fiskernettet.dk, hvor du også kan tilmelde dig