FiskerForum i lommen – Ny APP til mobilen

FiskerForum i lommen – Ny APP til mobilen

I en verden i forandring med krav om hurtig og effektiv informations tilgang, har FiskerForum udviklet en APP – en nyhedsplatform med alle sædvanlige applikationer som kendes fra vores web site FiskerForum.dk.
Mobiltelefonen er i dag alle mands eje og bruges mere og mere til andet end blot at ringe og modtage opkald fra. En af de mange opgaver som mobilen løser i dag, foregår via APP s.

FiskerForum har med den nye APP nu givet brugerne af FiskerForum.dk, mulighed for at få informationerne direkte ned i lommen på mobil telefonen, så man hele tiden er opdateret på det sidste nye og vigtige oplysninger altid er lige ved hånden.

APP indeholder:

Erhvervsnyheder – lidt længere ”ikke dagsaktuelle” tekster om nye produkter, nye fartøjer og relevante artikler.

Kort nyt – Korte dagsaktuelle nyhedshistorier med relation til fiskeriet i ind- og udland.

Bekendtgørelser og reguleringer

Vejret – fra udvalgte havne

Kutterinfo – Komplet database med alle danske og udenlandske fiskefartøjer, der er bla. fartøjernes data, , mobiltelefonnumre Inmarsatnumre til skib og reder og meget mere..

Kontakt os / Tip os – med vigtige nyheder og eller kommentarer til det udsendte.

Den nye FiskerForum APP kan downloades til din iPhone via Apples app-store og Android udgaven til blandt andet Nokia, HTC og Ericsson mobiltelefoner, kan hentes fra Android Market.

Vi glæder os til at vise dig alle mulighederne med den nye APP på FiskerForums stand D725, hvor vi også udleverer gratis den populære årskalender.

Vel mødt