Fiskens Dag på Rådhuspladsen i København

Fiskens Dag på Rådhuspladsen i København

Lørdag den 13. september 2014 vil Rådhuspladsen i København igen summe af mange tusinde tilskuere til årets fiskebegivenhed i hovedstaden.

Arrangementet i år vil især henvende sig til de små årgange, som denne dag får mulighed for at røre ved en fisk eller en krabbe. Der vil også for de lidt større børn være mulighed for at komme på en kokkeskole, hvor kokken Carsten Kyster vil introducerer fiskeretter for børnene og vise at der findes meget andet fisk end fiskefrikadeller og fiskepinde. Her vil kokken frembringe lækre fisk og skaldyr, der sammen skal give børnene appetit og lyst til alle havets fristelser.

Det hele styres underholdende af TV værterne Jeppe og Marie, der sammen med Vestjyske Tørfisk, står for den lettere og løftede stemning over Danmarks største torv.

Den populære fiskeauktion, som afholdes om formiddagen og lige over middag, vil Fødevareminister Dan Jørgensen være auktionarius og med sikker hånd svinge auktionsstokken over fiskene og sørge for en god pris.

Telte og boder, der alle er propfyldt med alt godt for havet, vil være åbne hele dagen fra klokken 10.00 og til slutfløjtet lyder klokken 15.00.

Kig ind til et par lærerige og underholdene timer på Danmarks største torveplads, med de maritime godbidder, lørdag den 13. september 2014.

Se det store program her