Fiskens dag på Svaneke Havn

Fiskens dag på Svaneke Havn

HavFriskFiske skipper Claus Stenmann Hansen havde et par forrygende timer på Svaneke Havn i lørdags, hvor mange var mødt op for at tage imod, da han med R200 Cometen, lagde til kaj for at sælge Hav frisk fisk over rælingen.
”Det tog kun 20 minutter at sælge over 80 kg fisk,” siger en forpustet Claus Stenmann Hansen til FiskerForum.com. ”Jeg syntes selv at alle på kajen har taget godt imod mit tilbud på 50% på de fisk, jeg havde ombord.”

”Jeg er overraskede over så mange der var mødt opog ligeså imponeret over, at når jeg spurgte dem hvor de kom fra, var de fra næsten alle egne af Bornholm. Der var også nogle enkelte sjællændere, der havde fundet vejen ned til kajen. Stemningen var rigtig fin og flere på kajen stod og roste initiativet HavFriskFisk.dk, så jeg føler mig lidt stolt over, hvad der egentlig er sat i gang.”

Fiskeskipper Claus Stenmann Hansen fortæller at med initiativet Fiskens Dag og hjemmesiden med SMS systemmet HavFriskFisk.dk, bør dette smitte af på hele branchen.

Det er èn stor reklame for fiskeriet og fiskerne, som på denne måde får en god og saglig dialog med kunderne direkte, fortæller Claus Stenmann Hansen, der virker rigtig godt tilfreds med dagens resultat.

FiskerForum.com