FaroExpo 2012 på Færøerne fra 22. til den 24. oktober.

FaroExpo 2012 på Færøerne fra 22. til den 24. oktober.

Det er 8. år i træk, at FaroExpo arrangeres. Sidste år deltog 65 firmaer i virksomhedsarrangementet i Runavík, Færøerne, hvor private som offentlige firmaer søger forretningspartnere og nye forretningsmuligheder, et koncept der hvert år får stadig flere og flere deltagere.
FaroExpo 2011 var sidste år en kæmpe succes, med deltagelse af ikke mindre end 65 virksomheder, hvorfra i alt 150 mennesker deltog i FaroExpo Seminariet og omkring 300 mennesker i selve FaroExpo konferencen. Begge arrangementer blev afholdt ved det idylliske område Vid Løkin Runavík på Færøerne.

Gennem årene er FaroExpo er blevet en af de største, stærkeste og mest effektive forretningsmæssige begivenheder på Færøerne.

I år vil der være en foredragsrække hvor blandt andet :

Petur Steingrund fra The Faroe Marine research Institute fortæller om forskning indenfor fiskeriet og Pòl Huus Sòlstein fra Atlantic Pelagic holder foredrag om det Værdifulde fiskeri. Ligeledes vil der undervejs være lidt underholding fra Sjùdur Skaale, Autodidakt komiker, der på en sjov måde prøver at anskue branchen fra en humoristisk synsvinkel. Til slut vil Atli Gregersen fra The Aguaculture Company Luna berette om optimering i fiskeriet.

Hurtig tilmelding er nødvendig da pladserne er begrænset. Benyt der af muligheden for sammen med FaroExpo at planlægge dine møder på forhånd, som vil give dig de optimale muligheder for gode resultater og nogle givtige møde med eventuelle fremtidige samarbejdspartnere.

Kilde: Faroexpo 2012
FiskerForum.com