Færøerne: sildefiskeriet er forrygende i færøsk og islandsk zone

Færøerne: sildefiskeriet er forrygende i færøsk og islandsk zone

De store mængder sild går primært til fabrikkerne Vestmanna Seafood, Pelagos og Bergfrost i Fuglefjord samt Snarfrost i Midvágur og Vardin Pelagic i Tvøroyri og til fabrikken Faroe Pelagic i Kollefjord.

Sildelandinger til Kollefjord og Fuglefjord
Den færøske trawler Borgarin landede 1.200 tons sild til Faroe Pelagic, som de har fisket ud for Færøerne. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter sild. Trawleren Norðingur landede 1.600 tons sild, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet til Faroe Pelagic satte de kurs sildene ud for Færøerne igen. Trawleren Hoyvík landede 650 tons sild, som de har fisket ud for Island, hvor de har haft et godt og fornuftigt fiskeri, og så snart de havde landet til Pelagos tog de tilbage til fiskeriet efter sild. Christian í Grótinum landede 670 tons sildefileter til Bergfrost i Fuglefjord. De har fisket sild ud for Færøerne, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Trawleren Fagraberg landede 1.500 tons sild, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet til Pelagos tog de tilbage til fiskeriet efter sild. Høgaberg landede i sidste uge en last på 1.200 tons sild, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, også her tog man atter ud til sildefeltet efter landingen.

Sildelandinger til Miðvágur, Vestmanna og Tvøroyri
Trawleren Katrin Jóhanna landede 400 tons sild til Snarfrost i Midvágur, som de har fisket ud for Færøerne. Også her tog man tilbage til fiskeriet efter sild efter losningen i land. Fram landede 330 tons sild til Vestmanna Seafood, som de har fisket ud for Færøerne.Så snart de havde landet til Vestmanna Seafood tog de tilbage til fiskeriet efter sild. Arctic Voyager landede 1.150 sild, som de har fisket ud for Færøerne. De landede en del i Vestmanna, og resten til Pelagos i Fuglefjord. De har haft et rimeligt godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeri ud for Færøerne. Trawleren Finnur Fríði landede 1.700 tons sild i Tvøroyri, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et fornuftigt fiskeri på turen og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Gitte Henning 1 landede 1.600 tons sild tilVarðin Pelagic i Tvøroyri, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et acceptabelt godt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter sild. Trawleren Jupiter landede 1.500 tons sild til Varðin Pelagic , som de har fisket ud for Færøerne. De de havde landet fangsten, tog de tilbage til fiskeriet efter sild ud for Færøerne.