Færøerne: Flere pæne fangster af blandet fisk på den Nordatlantiske ø

Færøerne: Flere pæne fangster af blandet fisk på den Nordatlantiske ø

De færøske linefartøjer og trawlere samt partrawlerne har i den sidste uges tid haft flere landinger af forskellige arter som, brosme, torsk, sej og rødfisk.

I den færøske fiskerihavn Miðvágur, har linefartøjet **Skørin** landet 76,1 tons, hvoraf 29,6 tons brosme, som havde en kilopris på 12,42 kr. Lasten blev vurderet til 1.022.511,32 kr., som de har fisket i 20 dage vest for Færøerne, og dette er nok den største last frisk fisk, som er landet i Miðvági, når der er tale om bundfisk, en demersal art. Den mindre trawler **Búgvin** landede 25,3 tons i Klaksvik, hvoraf 16,6 tons var torsk, som havde en kilopris på 18,05 kr. Lasten blev her vurderet til 402.016,96 kr., som de havde fisket i 8 dage nord for Færøerne.

Partrawlerne **Skoraberg** og **Fuglberg** landede 270.000 pund i Klaksvik, overvejende sej. De har haft et godt og fornuftigt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet uf for Færøerne. Trawleren **Steintó** landede 95.000 tons rødfisk til Hvalba, som de har fisket udfor Færøerne. De har også haft et godt fiskeri og også her tog man tilbage til fiskeriet efter landingen.

Skriv et svar