Færøerne: Der losses sild både i Kollefjord, Tvøroyri og Fuglefjord
Den grønlandske trawler »Polar Amaroq« landede i sidste uge en last på 480 tons frossen sild til i Kollefjord

Færøerne: Der losses sild både i Kollefjord, Tvøroyri og Fuglefjord

Den grønlandske trawler »Polar Amaroq« landede i sidste uge en last på 480 tons frossen sild til i Kollefjord, som de har fisket nord for Færøerne. De har haft et rigtig godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de da også straks tilbage til fiskeriet efter sild.

Den færøske trawler Norðingur landede 800 tons sild, som de havde fisket nord for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet til Faroe Pelagic tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Trawleren Jupiter landede i ugens løb en last på 1.530 tons sild til Varðin Pelagic i Tvøroyri, som de også havde fisket ud for Færøerne. De har haft et godt og fornuftigt fiskeri på turen og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Tummas T landede også deres last på 925 tons sild til Varðin Pelagic i Tvøroyri. En fangst som de havde fisket ud for Færøerne. De har haft et utroligt fint fiskeri på denne tur. aa landede 500 tons sild, som de har fisket ud for Færøerne. De har som de andre sildefartøjer haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de også tilbage til fiskeriet efter sild.

Trawleren Christian í Grótinum landede 670 tons sildefilet til Bergfrost i Fuglefjord. De har haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri efter sild ud for Færøerne. Hoyvík landede 350 tons sild til Pelagos i Fuglefjord, som de har fisket nord for Færøerne. Fagraberg landede 800 tons sild, ligeledes til Pelagos, som de har fisket ud for Færøerne, med et godt resultat. De igen sat kurs og fart til sildefeltet ud for Færøerne.