Færøerne: Der landes sild til Faroe Pelagic og Pelagos samt Varðin Pelagic
Der er landet pæne sildefangster til sildeindustrierne på Færøerne: Faroe Pelagic og Pelagos samt Vardin Pelagic

Færøerne: Der landes sild til Faroe Pelagic og Pelagos samt Varðin Pelagic

Der landes fortsat pæne fangster af sild omkring Færøerne, her senest med den færøske pelagiske trawler »Borgarin« der landede 900 tons sild i sidste uge, som de havde fisket nord for Færøerne. De havde haft et rigtig godt fiskeri, og landede fangsten til Faroe Pelagic i Kollefjord på Streymoy. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne efter sild.

Trawleren Borgarin fra Færøerne
Den færøske pelagiske trawler »Borgarin« landede 900 tons sild i sidste uge,

Trawleren Norðingur kom ind med 1.500 tons sild, som de ligeledes havde fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og de landede fangsten til Faroe Pelagic i Kollefjord. Her tog man også på fiskeri efter sild efter losningen. Trawleren Fagraberg landede i sidste uge en last på 1.700 tons sild til Pelagos i Fuglefjord, som de har fisket nord for Færøerne. Her havde man også haft et godt fiskeri og efter landingen havde man igen sat fart og kurs til sildefeltet ud for Færøerne. Den danske trawler Asbjørn fra Hirtshals landede 1.100 tons sild, som de har fisket nord for Færøerne. Også her har man haft et godt fiskeri.

Trawleren Finnur Fríði landede i sidste uge 1.150 tons sild, som de har fisket nord under Færøerne. De har haft godt fiskeri denne tur, og så snart de havde landet til Varðin Pelagic i Tvøroyri, tog de tilbage til fiskeriet efter sild. Gitte Henning 1 landede 1.400 tons sild, som de havde fisket ud for Færøerne. De har også haft et fantastisk godt fiskeri på turen og de også stranks tilbage til sildefeltet ud for Færøerne. Jupiter landede 1.100 tons sild, som de har fisket nord for Færøerne. De har haft et godt fiskeri og landede ligesom Gitte Henning 1 og Finnur Friði fangsten til Varðin Pelagic i Tvøroyri.