Få en fiskers mening om den statslige overvågning af fiskeriet

Få en fiskers mening om den statslige overvågning af fiskeriet

Med Læsø-Posten i hånden, der med overskriften »Fiskere sætter fartøjer til salg«, sættes der i denne video med Maria Mejhede fra DPPO, fokus på Fiskeriministerens og Fiskeristyrelsens krav om kameraovervågning af Kattegatfiskerene.

Meget åbent belyses spørgsmålet i videoen, »Hvorfor vil fiskerne ikke have kameraovervågning«. Hvor man får det direkte og meget ærlige svar fra Læsø-fiskeren Klaus Rosenfeldt Hansen, der syntes at kameraovervågningen er en dårlig idé, blandt andet fordi proportionaliteten er helt ude af trit med virkeligheden, som han udtrykker det.

»Fiskerne har sådan set ikke det store problem med at blive overvåget,« siger han videre i videoen, »hvis det sker på samme betingelser, som alle andre i det her land. Men vi har et voldsomt problem med dét, når man samtidig bryder grundloven og menneskerettighedskonventionerne,« forklarer han.

Få indblik i konsekvenserne af fiskeriminister Mogens Jensens elektroniske monitorering af fiskeriet – Se videoen og dan din egen mening. God fornøjelse.

Fiskerne siger stop – skriv under nu og støt fiskernes kamp mod kameraovervågningen af deres arbejdsplads.

 

Skriv et svar