EUs Fiskeriudvalg har fået dansk repræsentation
Søren Gade blev valgt til Europa-Parlamentet for Venstre den 26. maj 2019 med 201.696 personlige stemmer, har han fået plads I Europa-Parlamentets Renew Europe Gruppen og desuden fået plads i Transport- og Turismeudvalget (TRAN) samt Fiskeriudvalget (PECH).

EUs Fiskeriudvalg har fået dansk repræsentation

For dansk fiskeri er det yderst vigtigt, at have en dansk repræsentant i fiskeriudvalget og derfor var Ole Christensen (EU-Ole) fra Socialdemokratiet, udtræden af udvalget til stor ærgrelse for dansk fiskeri. Heldigvis har Søren Gade (V) nu fået pladsen i EUs fiskeriudvalg.

 

Det skriver Europa-Parlamentet på deres hjemmeside, at efter Søren Gade blev valgt til Europa-Parlamentet for Venstre den 26. maj 2019 med 201.696 personlige stemmer, har han fået plads I Europa-Parlamentets Renew Europe Gruppen og desuden fået plads i Transport- og Turismeudvalget (TRAN) samt Fiskeriudvalget (PECH).

 

Listen over hvilke pladser og poster de 13 medlemmer af Europa-Parlamentet fra 2019 til 2024 har fået er lang og den er netop offentliggjort og her fremgår det, at Søren Gade (V) er så heldig at få fiskeriet under sig.

 

I næste uge afgøres det, om udvalgsposten måske udløser en næstformandspost eller måske en formandspost. Det bliver først afgjort i næste uge.