Eksportforeningen hædre 19 danske virksomheder ved DanFish 2017

Eksportforeningen hædre 19 danske virksomheder ved DanFish 2017

»Virksomhederne er foregangsmænd og har banet vej og inspireret andre, som ønsker at komme ud på eksportmarkederne. De har et stærkt internationalt ry og har bidraget til at skabe et stærkt brand inden for kommercielt fiskeri.« sagde Martin Winkel, leder af Danish Fish Tech Group (Eksportforeningen) blandt andet i sin lykønskningstale til de 19 virksomheder.

»Det er meget få danske virksomheder, der eksporterer, og succes kommer man ikke sovende til, fordi eksport er svært. Vi ved, at en af de afgørende faktorer er at være en del af et netværk, som styrker eksporten, hvis du vil lykkes på de internationale markeder. Det er de 19 danske virksomheder, vi i dag hædrer eksempler på, med mellem 25 og 45 års medlemskab i Eksportforeningen har de ydet et kæmpestort bidrag til at styrke dansk eksport.« sagde Ulrik Dahl, CEO for Eksportforeningen.

Virksomhederne fik onsdag overrakt diplomer, fordi de for nogens vedkommende helt op til 45 år, har været medlemmer af Eksportforeningen og derigennem bidraget til at øge dansk eksport. Blandt de 19 virksomheder finder man blandt andet virksomheder som, MAN Diesel & Turbo, Dybvad Stålindustri og Karstensens Skibsværft, der modtager hæderen, som blev overrakt af eksportforeningens direktør Ulrik Dahl og Martin Winkel, Head of Danish Fish Tech Group.

Efter talerne og overækkelserne, var der champagne og kage til de fremmødte, for at fejre virksomhederne, på Danish Fish Tech Groups stand ved DanFish 2017.