DFPO’s generalforsamling den 29. maj afholdes digitalt

DFPO’s generalforsamling den 29. maj afholdes digitalt

Danmarks Fiskeriforening (DFPO) holder generalforsamling fredag den 29. maj kl. 12.30. Denne gang som en elektronisk generalforsamling, pga. Corona-krisen og det stadigt gældende forsamlingsforbud.

Allerede i marts måned i år, var DFPO ude i en pressemeddelelse, hvor man rykkede generalforsamlingen fra 7. maj 2020 til den 29. maj istedet.

Den digitale afholdelse ændre ikke ved at lokalforeningerne hver kan have to deltagere med. Denne gang online, hvor de har modtaget link med hver deres email-adresse.

DFPO forventer at generalforsamlingen vil vare ca. 2 timer, hvor man blandt andet kan høre formandens beretning for det forgangne år og efterfølgende en gennemgang af regnskabet. Undervejs vil det være muligt at stille spørgsmål – fuldstændigt som var det en »normal« generalforsamling.

Skagen Fiskeriforening har indstillet Svend-Erik Andersen som kandidat til formandsposten og da han er eneste kandidat til formands-valget i år, bliver der ikke nogen afstemning. Det er således alene regnskabet, der skal godkendes.

Skriv et svar