I weekenden løber Food-festival 2016 af stablen og allerede fra fredag den 2. september til og med søndag den 4. september, serveres der lækker dansk fisk og skaldyr på Tangkroen i Aarhus.
Kig ind til nogle forhåbentligt fornøjelige timer i selskab med danske fiskere, der gerne fortæller om fiskeriet, fiskene og arbejdet om bord på en kutter.
Program fredag den 2. september
kl. 13.00 og 19.00
- Hvide Sande og Thyborøn fiskerne byder på stegte rødspætter
kl. 14.00 til 16.30
- Koncert med Tørfisk
kl. 15.00
- Fiskeauktion, kom og gør en god handel
program lørdag den 3. september
kl. 10.00 til 19.00
- Hirtshals fiskerne byder på stegt kulmule, sild og en bjesk
Program søndag den 4. september
kl. 10.00 til 17.00
- Skagen og Strandby fiskerne byder på søkogte rejer og jomfruhummer.
Forventningerne til dette femte arrangement, årets Food Festival 2016, er store. Sidste år nåede festivalen et rekordbesøg på over 31.000, der således støttede op om Nordens største madfestival (47.000 m2), som er blevet både et folkeligt og professionelt samlingspunkt for mange mad-entusiaster, fra ind- og udland.
Husk der er penge at spare hvis man køber sin billet i forsalg, istedet for i døren på selve dagen. (køb her)