Dansk trawlskovl-fabrikat tilpasser sig Corona-krisen

Dansk trawlskovl-fabrikat tilpasser sig Corona-krisen

Alene i denne uge sender den danske trawlskovfabrikant Thyborøn Trawldoor nye trawlskovle til kunder i USA, Skotland, Canada samt til det russiske Fjernøsten og Spanien. En produktion, der efter nogle personalemæssige ændringer, fuldstændigt er tilpasset de danske Corona-regler.

»Det vigtigste er at redde menneskeliv,« siger Henrik Andreassen fra Thyborøn Trawldoor, der følger situationen rundt om i verden. nøje. »Det er skræmmende det vi oplever netop nu, med virksomheder der lukker ned og folk som mister deres arbejde. Men vi er nødt til at holde fokus på hvad der er det vigtigste i disse dage og det er menneskeliv.«

Henrik Andreassen forklarer til FiskerForum.com, at produktionen endnu fortsætter og at man har tilpasset sig de nye Corona-tider. Design-teamet og salgs-teamet kan således fortsat træffes døgnet rundt, når der er behov for service og salg. Produktionen
er tilpasset, således opdelt med et skiftehold om morgenen til kl. 14.00 og et aftenskifte igen indtil kl. 23.00. Ligeledes er bemandingen på kontoret også delt op, så folk arbejder adskilt.

»Vi er nødt til at samarbejde og arbejde som et team – men fra hinanden og på afstand. Vi får stadig ordrer,« fortæller Henrik Andreassen og fortsætter at man holder gang i forsendelserne, hvilket gør virksomheden i stand til at levere trawlskovle til kunderne overalt i verden og samtidig overholde tidsfrister og leveringsterminer.

»Her i Thyborøn forstår vi og anerkender vi den forfærdelige situation verden befinder sig i netop nu,« understreger Henrik Andreassen og tilføjer, at man nøje følger den danske regerings retningslinjer for Corona og at Thyborøn Trawldoor bestræber sig på at gøre sig rigtig umage med at overholde alle regler, så Covid-19-udbruddet kan bringes under kontrol snarest muligt.