Den gamle plads i København, vil igen give plads til danske fiskere, der lørdag den 15. september fra klokken 10.00, atter udleverer smagsprøver af friskfanget fisk og skaldyr til dagen, hvor alle kan få lov at smage en stegt rødspætte, ovnbagt kulmule eller de mere eksotiske og lækre jomfruhummere.
Så velbekomme til et overflødighedshorn af smagsoplevelser fra havene omkring Danmark.
Programmet ser således ud:
- kl. 10.00 Fiskens Dag 2018 åbner
- kl. 10.00 Sjov for børn – Rundt på pladsen mellem 10 og 15
- kl. 10.15 Fiskeauktion med alt godt fra havet
- kl. 10.30 Koncert med Tørfisk
- kl. 11.00 Timm Vladimir går på scenen og giver gode tips.
- kl. 12.30 Fiskeauktion med alt godt fra havet
- kl. 13.00 Koncert med Tørfisk
- kl. 15.00 lukker og slukker samt tak for i dag
Mød også fiskerne på dagen. Fiskere der fortæller om det bæredygtige fiskeri og om erhvervets udfordringer samt om den gode danske fisk med dens høje kvalitet, der både er sund og som ovenikøbet smager godt.
Ivan Krarup Jensen der er underdirektør i Danmark Fiskeriforening siger om arrangementet, »Fiskens Dag er med til, at den almindelige dansker får en større viden og forståelse for fiskerierhvervet, og den værdi erhvervet skaber. Fiskerne er stolte af deres erhverv og vil gerne fortælle om det, de går og laver til daglig,« understreger Ivan Krarup Jensen og fortæller at sammen med Food Festival er Fiskens Dag de to største begivenheder på året, hvor Danmarks Fiskeriforening møder danskerne.
Kilde: Fiskens Dag og Danmarks Fiskeriforening FiskerForum.dk