DanFish: Live Hands-On med Simrad »Fish finding sonar«
ST90 er designet til mellemstore og store fisker-fartøjer. Foto: Simrad

DanFish: Live Hands-On med Simrad »Fish finding sonar«

Simrad giver på DanFish Messen 2019 fiskere og andre interesserede mulighed for, at se Simrad’s lange række af effektive sonarer, ved at tilbyde eksklusiv demo-sejlads med firmaets eget fartøj »Simrad Echo«. Her kan man tilmelde sig på messestanden og få del i én af de tre ture der arrangeres henover messedagene.

ST 90 Sonar fra Simrad

Ideen med »hands on« demonstrationen, er fra Simrad’s side, at give et fuldstændigt og komplet billede af Sonarenes forskellige muligheder, så interesserede bedre kan vælge og finde det helt rigtige produkt til deres fiskeri.

Simrad giver dig profesionelle ekkolod for et effektivt og langt mere lønsomt fiskeri. En sonar du kan stole på og som i dag bruges af fiskere overalt i verden, for et bedre resultat og et mere effektivt fiskeri. Men fremfor alt udmærker ekkoloddene sig med en højere funktionalitet og et langt mere nøjagtigt ekkogram.

Ved samme lejlighed tilbydes ekstraordinært og helt eksklusivt demoture med fartøjet »Simrad Echo«, hvor alle Simrad sonar-modeller med real time 3D visning af ekkoerne fra diverse instrumenter ombord, demonstreres.

Simrad Echo

Demo-sejlads vil foregår følgende dage:

  • Onsdag den 9. oktober mellem klokken 14.00 og 15.00
  • Torsdag den 10. oktober mellem klokken 11.00 og 12.00 samt igen fra klokken 14.00 til 15.00.
  • Der vil være tilmelding på Simrad standen A112.

Kig ind og mød Simrad’s eksperter på stand A-112 og få en snak om dine udfordringer, så vi sammen kan finde en løsning.

I Sortimentet af Simrad ekkolod, skiller ST90 sig ud som en sonar med lang rækkevidde og en fiskefinde-sonar med 360 graders dækning. ST90 er designet til mellemstore og store fisker-fartøjer.

Du kan læse meget mere om ST 90 Sonaren fra Simrad her

Vi ses på Simrad-standen A-112