DanFish: Dansk fællesstand med fokus på kundetilpassede løsninger og samarbejde på tværs
Den danske fællesstand på DanFish 2017 - Danish Eksport - Fish Tech

DanFish: Dansk fællesstand med fokus på kundetilpassede løsninger og samarbejde på tværs

Den danske fællesstand på DanFish fra den 9. til 11. oktober i Aalborg, samler endnu engang et stort antal udstillende virksomheder.

Hele 94 virksomheder udgør den danske fællestand på DanFish, og de repræsenterer en bred pallette af løsninger til den internationale fiskeri- og fiskeforarbejdningsindustri.

»De danske virksomheder er helt i front hvad angår innovative, miljørigtige, effektivitetsoptimerende, omkostningsreducerende og hygiejnisk udstyr og løsninger til fiskeri- og tilknyttet fiskeforarbejdningsindustri,« fortæller Martin Winkel, Head of Danish Export – FISH TECH.

»Vi oplever, at den internationale fiskeri- og fiskeforarbejdningsindustri i stigende grad efterspørger kundetilpassede og samlede løsninger. Her excellerer de danske virksomheder ved hele tiden at tænke innovativt og lytte til kundernes ønsker, samt ved at samarbejde på tværs i industrien for at kunne tilbyde kunderne de rette løsninger«, udtaler Martin Winkel.

Den danske fællesstand på DanFish 2019 arrangeres af eksportnetværket Danish Export – FISH TECH, hvor 100 virksomheder inden for fiskeri-, akvakultur- og fiskeforarbejdningsindustrien samles.