Danfish 2019: Frokost-Seminar om fremtidens fiskefartøj

Danfish 2019: Frokost-Seminar om fremtidens fiskefartøj

Fiskefartøjer der bygges i dag skal holde i mindst 30 år, så spørgsmålet er, hvordan sikre man sig at teknologien holder,  når man skal håndtere fisken på en fortsat grøn måde i så mange år fremover.

Det er en problemstilling som tages op på DanFish 2019 til et frokost-Seminar der podcastes under messen, med deltagelse af redere, værftsdirektør og en skibsdesigner der vil præsenterer sin nye fiskefartøjer.

På seminaret møder man blandt andet Geir Lundberg, som fortæller om de valg de tog under byggeriet af den splinternye »Odd Lundberg« i Danmark og du får undervejs også gode råd af Bjørn Kjellby, som fortæller om hvorledes det går med fiskeriet med deres nybygning »Nordsø«, her kun få måneder efter forliset i Nordsøen.

Efter præsentationen fra de forskellige deltagere, bliver der debat og sofasamtale med journalist Kjersti Kvile fra Tekfisk, om det vigtigste man bør overveje og tænke på inden man bygger nyt.

Gæstetaler og deltagere i frokost-seminaret torsdag den 10. oktober 2019 mellem klokken 12.00 og 14.00 i Radiosalen (1. sal) hvor der serveres en let anretning, vil være:

  • Kent Damgaard direktør og skibsingeniør ved Karstensens Skibsværft
  • Erland Hagen skibsdesigner ved Naval consult
  • Bjørn Kjellby reder ved BK Fisk AS
  • Geir Lundberg reder ved Odd Lundberg AS