Corbyn fra Labour åbner mulighed for ny Folkeafstemning om Brexit
Med forslaget, som fremlægges i Underhuset her i midten af ugen, vil Labour’s leder forhindre at det konservative parti sammen med premierminister Theresa May, står med en »No Deal« sidst i marts måned.

Corbyn fra Labour åbner mulighed for ny Folkeafstemning om Brexit

Med forslaget, som fremlægges i Underhuset her i midten af ugen, vil Labour’s leder forhindre at det konservative parti sammen med premierminister Theresa May, står med en »No Deal« sidst i marts måned. Lederen for det britiske arbejderparti, er derfor presset til at at komme med forslaget, som åbner op for en ny Folke-afstemning om briternes forsatte medlemsskab af EU.

Til BBC forklarer Labour lederen Jeremy Corbyn, at hvis ikke Labours ændringsforslag går igennem Underhuset, vil han anbefale en ny Folkeafstemning, hvor vælgernes mening vil blive hørt.

Corbyn’s fem Brexit krav
1. En permanent og omfattende toldunion med EU.
2. Tilpasning til det indre marked understøttet af fælles institutioner og forpligtelser.
3. Tilpasning til rettigheder og beskyttelse.
4. Forpligtelser vedrørende deltagelse i EU-agenturer og finansieringsprogrammer, indenfor områder som miljø, uddannelse og industriel regulering.
5. Aftaler om detaljerne i fremtidige sikkerhedsordninger, herunder adgang til europæiske arrestordre og vigtige fælles databaser.

Parlamentet i London ventes onsdag at debattere og stemme om det næste skridt i forhold til den britiske udtræden af EU.

Du kan læse nyheden her på Labour’s side

Kilde: Labour og BBC
FiskerForum.dk