Fredag den 7. september 2018 klokken 11.00 slår Food Festival 2018 på Tangkrogen i Aarhus dørene op og allerede fra klokken 13.000 kan man få smagsprøver af havfriske stegte rødspættefileter fra Hvide Sande Fiskerne, der har tændt godt op under panden og i timerne efter langer Nordsøens delikatesser over disken eller »rælingen« i rask tempo.
Så kig ind til nogle festlige og begivenhedsrige dage, hvor også dansk fiskeri er repræsenteret med fisk og skaldyr og hvor de alle tre dage på Food Festivalen, vil overbevise de danske forbrugere om alle havets godbider i en enestående kvalitet og med en helt fantastisk smag.
Fredag den 7. september 2018 ser programmet således ud:
- 11.00 til 13.00 Fisk i Storkøkkener – det foregår i teltet for Midt- og Vestjyske fødevarer.
- 13.00 til 19.00 Hvide Sande fiskerne serverer stegte rødspætterfileter – så kom og smag.
Lørdag den 8. september 2018 ser programmet således ud:
- 10.00 til 19.00 Smag søkogte rejer jomfruhummer der serveres af Skagen og Strandby fiskerne
- 13.00 til 15.00 koncert med Tørfisk
- 14.00 Fiskeauktion
Søndag den 9. september 2018 ser programmet således ud:
- 10.00 til 17.00 serverer Hirtshalsfiskerne fiskesuppe med kulmule
For børnene er der bålstedet, hvor man kan smage på alt godt fra havet og hvor man bliver udfordret til at lave sin egen stendekoration samt smage på insekter – hvis man tør.
Bag fiskernes udstilling står Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation, med fiskere fra Hvide Sande, Skagen, Strandby og Hirtshals.
Du kan se hele programmet for alle aktiviteter under Food Festival 2018 her
Kilde: Foodfestival.dk FiskerForum.dk