Besrad puster nyt liv i din brugte trawl-sensor

Besrad puster nyt liv i din brugte trawl-sensor

Danske trawlere er i dag spækket med meget avanceret elektronisk udstyr til blandt andet at holde styr på fangstredskaberne, så fiskeriet kan blive så optimalt som overhovedet muligt.

De elektroniske hjælpemidler, som trawlsensore, er i dag en nødvendighed og nærmest en forudsætning for et godt fiskeri, hvorfor man dårligt kan undvære dem, når de engang imellem løber tør for batteri eller skal repareres.

Men hjælpen er ikke langt fra telefonen, da Hvide Sande firmaet Besrad har gjort det til et speciale at reparerer og puste nyt liv i de slidte og gamle trawlsensorer.

Det er her sensorene fra Simrad, Marport, Scanmar, Furuno med flere, lander fra alle dele af verden, på de kyndige teknikeres arbejdsbord i elektronikvirksomheden Besrad.

Det vestjyske elektronik firma udstiller på DanFish 2013 og som Søren Mathiesen fortæller, ”er vi sikkert et af de få firmaer på udstillingen, der ikke har et nyt produkt med at vise, men i stedet fortæller vi så om vores servicekontrakter og reparationer samt de fordele dette kan give økonomisk, med en forlængelse af sensor-levetiden.

Søren Mathiesen glæder sig til at møde mange af firmaets både indenlandske som udenlandske kunder på messen, og trykke dem i hånden, da de fleste henvendelser til firmaet normalt sker gennem telefonen eller via mail.

Så kig ind på Stand D 841 Besrad og få en snak med Søren Mathiesen om fordelene ved en sensor reparation.

FiskerForum.com