Aqua Nor byder på viden om bæredygtig fødevareproduktion

Aqua Nor byder på viden om bæredygtig fødevareproduktion

Det er holdingselskabet Benchmark Holdings PLC, der sammen med Vet Group, SalmoBreed og Stofnfiskur, efterlever et kæmpe engagement i dyrevelfærd og bæredygtig fødevareproduktion.

De fire firmaer kommer til den norske fiskerimesse Aqua Nor i dagene fra den 18. til den 21. august 2015, for på et tre dages seminar, at samtale og mødes med fiskeindustrien og drøfte de fires mål med at skabe og levere de bedst mulige løsninger for en bæredygtig fødevareproduktion.

Dr. Matt Haslam Marketing Manager for Benchmark Fisk, forklarer hvorfor hele Benchmark familien deltager i Aqua Nor udstillingen. En udstilling hvor man er sikker på at mødes med hele branchen og industrien

Benchmark Holdings PLC er registreret på London Stock Exchange, ejer Fish Vet Group og de nyligt fusionerede Ægproducenter, SalmoBreed og Stofnfiskur. 80% af benchmarks aktivitet er akvakultur-relateret.

Benchmark Holdings PLC vil have sin egen stand (F-527), ud over Fish Vet Group (B-100) og SalmoBreed / Stofnfiskur (D-349) også repræsenteret på sin egen stand, som bliver brugt til at informere ud om det arbejde,  gruppen udfører. Målet er at skabe og levere de bedst mulige løsninger for en bæredygtig fødevareproduktion. 

Stofnfiskur og SalmoBreed er kendte navne i branchen. De to ægproducenter er gået sammen siden sidste Aqua Nor og forklarer de nu kan producerer robuste æg til lakseindustrien, 52 uger om året. 

Fisk Vet Group er den største udbyder af tjenester for bedre fisk-sundhed i branchen. Virksomheden har jaget branchens bedste dyrlæger - og på Aqua Nor vil de har fremvist den ekspertise, de har vundet. "Fisk Vet Group Norge er en forholdsvis ny virksomhed, der ønsker for dem der besøger standen, at gå derfra med en viden om Vet Groups laboratorium tilbyder en unik markedsledende service i histopatologi og PKR diagnose. Ud over servicejobbet, som  Fish Vet Group har sammen med Benchmark Animal Health Ltd, der udvikler innovative produkter til akvakulturbranchen, herunder instrumenter til bekæmpelse af lus hos Salmosan Vet.