AKKC er ude med advarsel om person-data-svindlere forud for DanFish 2019
Vi oplever for tiden, at en del af vores udstillere på den kommende fiskerimesse – DanFish International 2019, modtager henvendelser fra svindlere.

AKKC er ude med advarsel om person-data-svindlere forud for DanFish 2019

Det skriver de i en henvendelse til alle udstillere på DanFish International 2019 Fiskerimessen i Aalborg.

De skriver blandt andet, Vores og andre messearrangørers udstillere bliver jævnligt generet af henvendelser fra virksomheder, som vil sælge persondata forud for en given messe.

Vi oplever for tiden, at en del af vores udstillere på den kommende fiskerimesse – DanFish International 2019, modtager henvendelser fra disse svindlere.

AKKC tager stor afstand til disse virksomheder, bl.a. idet de i deres henvendelse giver indtryk af, at de har et samarbejde med os, hvilket ikke er korrekt. Men også fordi, at de på ingen måde vil være i stand til at komme i besiddelse af de oplysninger, som de gerne vil sælge til jer.

AKKC har på intet tidspunkt indgået aftaler med disse virksomheder og har aldrig nogensinde udleveret udstillernes navne, adresser m.v. til disse. De har muligvis hentet navnene på de oversigter over messernes udstillere, som kan findes på bl.a. vores hjemmeside. Men disse oversigter indeholder som udgangspunkt alene udstillernes virksomhedsnavn og hjemmeside – ikke adresser, kontaktpersoner m.v.

Vi udleverer heller ikke navne på de besøgende, som forud for messen har registreret sig via vores hjemmeside. Disse data ligger i et lukket system hos systemets udbyder.

Vi kan kun opfordre til, at man sletter disse henvendelser, som fortrinsvis sendes rundt via e-mail, og udelukkende besvarer henvendelser fra – ifølge de generelle betingelser i jeres kontrakt – officielle samarbejdspartnere på DanFish International.

Vi glæder os rigtigt meget til at tage imod jer alle i næste uge. Hallerne gøres klar til jer her over weekenden, og fra mandag morgen kl. 08.00, er I velkomne til at komme og bygge op. Onsdag går det løs ?