Åbent hus i det nye Havnekontor i Thyborøn
Rydningen af det gamle Havnekontor på Tankskibsvej 4 i Thyborøn, er blevet fjernet nu og pladsen ryddet og erstattet med et for egnen karakteristisk og mindre klitlandskab samt de nødvendige parkeringspladser.

Åbent hus i det nye Havnekontor i Thyborøn

Rydningen af det gamle Havnekontor på Tankskibsvej 4 i Thyborøn, er blevet fjernet nu og pladsen ryddet og erstattet med et for egnen karakteristisk og mindre klitlandskab samt de nødvendige parkeringspladser, så det hele står klart til Åbent Hus i Thyborøn nye Havnekontor på samme adresse, op til den kommende weekend, fredag den 21. juni 2019.

 

Det nye havnekontor bliver på omkring 750 kvadratmeter, og er næsten dobbelt så stort som det gamle, der var på 470 kvadratmeter.

 

Det er et lille års tid siden, byggeriet af det nye havnekontor blev sat igang, og sidste år i begyndelsen af oktober var der så rejsegilde på byggeriet.

 

Siden har håndværkerne været igang med indretningen af de mange nye lokaler idendørs i det nye havnekontor. Havnemesteren og havnevagten indretter sig øverst i det flere etager høje hus, hvor de nu får en endnu bedre oversigtsmulighed over Thyborøn Kanal og indsejlingen. Hvilket giver dem muligheden for bedre at dirigere trafikken, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

 

I bygningen vil andensalen blive udnyttet til kontor- og mødefaciliteter, mens administrationen vil have kontor på førstesalen, i den store administrationsbygning. I stueetagen finder man garagerne, hvor Havnekontorets tjenestebiler er parkeret.

 

Der budgetteres med en anlægspris incl. nedrivning samt forskønnelse af pladsen foran på ca. 12. mio. kroner.

 

Så mød op og kom til Åbent Hus i Thyborøn Havns nye havnekontor på Tankskibsvej 4 i Thyborøn fredag den 21. juni 2019 mellem klokken 13.00 og 17.00. 

 

Der vil være rundvisning i det nye Havnekontor og havnen byder på lidt godt til ganen samt øl og vand.

 

Vel mødt.